Pure Power Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van 8.8 / 10 - Bekijk hier onze 853 klantbeoordelingen.
0 item(s) - € 0,00
U heeft nog geen pellets toegevoegd aan uw bestelling.

0

VRAGEN? HULP BIJ BESTELLEN? +32 3 660 08 09

Onlinehoutpellets.be, onderdeel van Pure Power, dé webshop voor het bestellen van houtpellets

Samen verantwoordelijk voor een betere toekomst

De vraag naar duurzame energiebronnen is groter dan ooit! In 2020 moet 14% van alle energie in Europa duurzaam worden opgewekt. Dat is niet vreemd. De harde realiteit laat zien dat het klimaat sterk verandert. Dit vraagt om actie om samen de verantwoordelijkheid te nemen voor een betere toekomst, voor ons en voor de nieuwe generatie. Hier wil onlinehoutpellets.be, onderdeel van Pure Power een rol in spelen door het verkopen van gecertificeerde houtpellets.

Onlinehoutpellets nu actief in België

Pure Power is al jarenlang een bekend merk op de Nederlandse en Belgische houtpelletmarkt. En sinds 2015 in Nederland zeer succesvol met haar webshop onlinehoutpellets.nl. Gezien onze ervaring in België en samenwerking met Belgische partners gaat Pure Power vanaf 2018 met onlinehoutpellets.be ook een webshop beginnen in België. Hiermee kunt u als particulier aantrekkelijk en eenvoudig Pure Power houtpellets bestellen.

 

CO2-neutraal en financieel aantrekkelijk

Onlinehoutpellets.be, onderdeel van Pure Power, gelooft in een wereld waarin warmte duurzaam wordt opgewekt. We willen een bijdrage leveren aan groenere energievoorziening en duurzaamheid. Dat roepen we natuurlijk niet zomaar. Recente ontwikkelingen wereldwijd vragen om een duurzaam alternatief voor fossiele brandstoffen. Onze houtpellets zijn zo’n alternatief. CO2-neutraal én financieel aantrekkelijk.

 

Kenmerkend voor onlinehoutpellets.be

Pure Power werkt alleen met houtpellets van puur en onbehandeld hout. We zijn kritisch en hebben onze leveranciers met zorg geselecteerd. Om een bijdrage te kunnen leveren aan de verduurzaming van energiebronnen is een goede service en een stabiel aanbod van duurzame hout pellets voor ons erg belangrijk. Daarom leveren we alleen gecertificeerde houtpellets.

Pure Power Team

Team van OnlineHoutpellets.nl, het adres voor uw houtpellets

Pure Power

Als eerste ENplus gecertificeerde leverancier van hout pellets in de Benelux, is Pure Power een gerenommeerde speler in de markt. Wilt u meer weten over Pure Power, onze hout pellets of onze dienstverlening?
Kijk dan op purepower.be.